Senioren Lening

Wenst u op latere leeftijd uw E Bikes aan te schaffen? Dan is er speciaal voor u het E-bikeFinance Senioren Plan. Deze vorm van lenen wordt zowel in een Doorlopend Krediet als in een Persoonlijke Lening aangeboden.

Met de Persoonlijke Lening Senioren leent u geld voor een duidelijk leendoel. Deze lening is speciaal voor mensen die tussen 60 en 74 jaar oud zijn. Deze vorm van lenen biedt zekerheid en duidelijkheid. Het is een lening zonder verrassingen, met een vaste rente en een vaste looptijd. Met een Persoonlijke Lening Senioren kunt u een bedrag lenen  tussen € 2500 en € 50.000. Hoeveel u kunt lenen, hangt af van uw persoonlijke situatie. Iedere maand betaalt u een vast bedrag terug. Met dit maandelijkse bedrag betaalt u de lening terug en betaalt u een vaste rente voor de lening. De Persoonlijke Lening Senioren kunt u meestal pas afsluiten vanaf uw 60levensjaar. De lening dient gemiddeld voor uw 74e levensjaar te zijn afgelost. Voorheen was dat vaak voor uw 68e levensjaar, maar omdat de gemiddelde levensverwachting de laatste jaren verder gestegen is, hebben veel kredietverstrekkers de leenmogelijkheden uitgebreid. Een lening is dus nog steeds heel goed mogelijk, ook als u al wat ouder bent.

Bedragen die u hebt terugbetaald, kunt u niet opnieuw opnemen. Extra terugbetalen kan wel; dat is vrijwel altijd kosteloos en zonder boete. Deze leenvorm is dus niet flexibel, maar biedt u wel veel zekerheid. Wenst u uw E-BikFinance Senioren Plan met wat meer vrijheden en flexibiliteit aan te gaan? Dan is een Doorlopend Krediet Senioren wellicht geschikter voor u. Middels het Doorlopend Krediet Senioren kunt u tot en met de leeftijd van 65 genieten van de vrijheden tot opnames, welke vanaf uw 60e levensjaar beperkt zullen worden afgebouwd. Vanaf 65 jaar moet een Doorlopend Krediet Senioren dan via een bepaald aflossingsschema verplicht afgelost worden.

Een Persoonlijke Lening Senioren kunt u vaak nog aanvragen tot en met 69 jaar. Gaat u de Persoonlijke Lening Senioren met meerdere contractanten aan? Dan geldt er slechts voor één contractant de leeftijdsgrens, waarbij een voorwaarde is dat deze contractant minstens een bepaald gedeelte van het gezamenlijke inkomen verdient.

Maak vrijblijvend een afspraak of telefonische afspraak

Wilt u graag direct een Senioren Lening afsluiten of eerst uitgebreid geadviseerd worden voordat u een Senioren Lening gaat aanvragen? Maak dan vrijblijvend een afspraak bij E-BikeFinance. U kunt ons bereiken via tel. 0164 – 650 088 of  aanvraag@e-bikefinance.nl, of direct een offerte aanvragen of het maximale bedrag dat u kunt lenen berekenen. Wij begeleiden u graag gedurende het hele traject!

Voordelen Persoonlijke lening Senioren:

 • Een duidelijke lening met de zekerheid
 • Een vast termijnbedrag, een vaste looptijd en een vaste rente.
 • U weet precies hoeveel u betaalt en wanneer u de lening moet hebben terugbetaald.

Nadelen Persoonlijke lening Senioren:

 • U kunt geen extra geld opnemen.
 • Meestal een hogere rente dan bij een Doorlopend Krediet.
 • U kunt niet kosteloos extra aflossen.

Voordelen Doorlopend Krediet Senioren:

 • U bepaalt zelf hoeveel geld u van uw lening opneemt.
 • U kunt meestal doorlopend geld opnemen. U kunt maximaal het bedrag opnemen dat we met elkaar hebben afgesproken.
 • U kunt kosteloos extra terugbetalen.

Nadelen Doorlopend krediet Senioren:

 • Geen vaste rente.
 • Geen vaste looptijd.

Kredietbescherming

E-bikeFinance biedt u meer dan alleen leningen. Ook voor kredietbescherming bent u bij E-bikeFinance aan het juiste adres. Met een kredietbeschermer verzekert u het financiële risico van uw lening. Wordt u arbeidsongeschikt of werkloos? Dan keert de verzekeraar maandelijks een bedrag uit waarmee u de maandtermijn van uw lening kan blijven betalen. Komt u te overlijden? Dan keert de verzekeraar éénmalig een bedrag uit waarmee uw nabestaande(n) de lening (gedeeltelijk) af kunnen lossen. Een geruststellend gevoel voor u en uw familie.