Hoe werkt E-BikeFinance?

Wat kunt u van E-BikeFinance verwachten?

Veel van onze klanten willen de aanschafprijs van een E Bike liever niet in één keer betalen. E-BikeFinance biedt u de mogelijkheid om uw aangekochte E-bike in termijnen te betalen. Dit betekent dat u aanschafprijs van de E-bike in kleinere delen kunt aflossen en gespreid over een voor u wenselijke periode. U hoeft dus niet langer te sparen of te wachten om uw wens in vervulling te laten gaan. Door onze jarenlange ervaring in het financieren van cosmetische ingrepen, weten we exact wat nodig is om u te kunnen voorzien van de nodige informatie ten behoeve van uw financiering.
E-BikeFinance heeft al vele jaren ervaring met het financieren van E-bikes. Zowel via aangesloten praktijken als rechtstreeks voor de consument. Met een lening via E-BikeFinance wordt de mogelijkheid geboden om niet eerst lang te hoeven sparen om uw E-bike aan te schaffen, waardoor een lang gekoesterde wens op korte termijn nu ineens wel te realiseren is.

Discretie

E-BikeFinance werkt uiterst discreet en we beschouwen uw financiering als een zaak tussen u en ons. Discretie staat bij ons hoog in het vaandel. De leverancier van uw E-bike wordt inhoudelijk niet geïnformeerd over uw financiering. Het door u geleende bedrag wordt op uw rekening overgemaakt. U betaalt vooraf uw rekening aan uw leverancier.

Kwaliteit

Door onze jarenlange ervaringen weten we dat een financiering afsluiten voor de meeste mensen niet alledaags is. Het afsluiten van een financiering is tevens een persoonlijke zaak. Persoonlijke begeleiding en advies gedurende het totale traject, nemen onzekerheid weg en verzekeren u van de beste financiële oplossing.

E-BikeFinance garandeert u optimale service tijdens de gehele looptijd van uw financiering. Het houdt namelijk niet op bij het afsluiten van een financiering. Iedereen verkeert in een andere situatie en heeft zijn eigen wensen. Om de voor u beste financiering af te kunnen sluiten, zijn uw persoonlijke situatie en wensen altijd het uitgangspunt bij ons advies. Aan de hand daarvan zoeken wij naar de financiële producten die het beste bij u passen. Speciaal voor u maken wij een analyse van een aantal vergelijkbare alternatieven. Vervolgens doen we u een voorstel op basis van uw wensen en de mogelijkheden.

Wat verwachten wij van u?

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn bij de keuze van een geschikt financieel product, willen we graag van alles over uw persoonlijke financiële situatie weten. Het gaat dan om zaken die van belang zijn bij een (mogelijke) overeenkomst tussen u en een financiële dienstverlener.
In de inventarisatiefase nemen we persoonlijk met u uw financiële gegevens door. Dat betekent dat we ons dan verdiepen in de (gezins)situatie van onze cliënten en nagaan welke wensen, doelstellingen en prioriteiten er zijn op het punt van inkomen en vermogen. Uw gegevens worden bij het BKR getoetst.
Als u ook het besluit genomen heeft dat u ook graag gebruik wilt maken van onze kennis en expertise, gaan we graag voor u aan de slag zodat u zich over het financiële aspect van uw E Bike aankoop geen zorgen hoeft te maken. U kunt zich zodoende zorgeloos, ontspannen en goed voorbereid op uw aankoop richten. E-BikeFinance verzorgt het financiële gedeelte. Voor uw beeldvorming; in het kort doorlopen we met u de volgende stappen:

1. Kennismaking en inventarisatie

2. Advies

3. Afronding en uitbetaling