Over Ons

Tandzeker Finance is en onderdeel van TandZekerPlanTandZekerPlan is een innovatief nieuw en uniek initiatief om de tandheelkundige zorg in Nederland belangrijk te verbeteren en bereikbaar te maken voor een grotere groep patiënten dan nu het geval is.

Goede tandheelkundige zorg is meer en meer onbereikbaar geworden voor veel patiënten. De huidige zorgverzekeringen dekken veel te weinig waardoor de zorg voor de patiënt niet op een aanvaardbaar niveau komt en blijft.

Het TandZekerPlan is gericht op het bieden van de beste tandheelkundige zorg voor de grootste groep patiënten, waarbij de individuele en specialistische zorg centraal staat. Op deze site kunt u ontdekken wat het TandZekerPlan precies inhoud, en hoe ook u een gezond en esthetisch correct gebit kan hebben.

De Kredietadviseur, Cosmetic Finance en TandZekerPlan hebben de krachten gebundeld en hebben ervoor gekozen middels TandzekerFinance de tandheelkundige zorg in Nederland voor een grotere groep mensen bereikbaar te maken. Wie wil er nu niet een gezond en krachtig gebit? De Kredietadviseur, Cosmetic Finance en TandZekerPlan hebben een platform weten te ontwikkelen waarbij de financierings-mogelijkheden en financierings-behoeften van de TandZekerPlan klant centraal staan.